Avança amb nosaltres a Girona

Per un ajuntament de suma i de progrés a Girona

Avancem-Girona, hem fet l’aposta de presentar-nos a les eleccions municipals del 24 de Maig amb una força política diferent a la que es presenten la majoria de candidatures d’Avancem a Catalunya. Ho fem amb Convergència i Unió.

Aquest pacte pot sorprendre, ja que treballem per construir un espai polític de progrés que contribueixi de manera proactiva a la recomposició del centre-esquerra a Catalunya, però també respectem el principi d’autonomia dels grups locals en la seva política d’aliances que enforteixi els ajuntaments en el ser paper clau pel canvi.

Aquest acord, que és estrictament local,  ens permet participar d’un projecte, d’un full de ruta, que té un comú denominador: oferir als gironins i gironines un projecte de suma i de progrés.

És des de baix, des els municipis des dels Ajuntaments que  cal enfortir el procés nacional, a la vegada que enfortim la ciutadania estant al costat de totes les gironines i gironins aplicant mesures per frenar els desequilibris socials.

Volem igualtat d’oportunitats per a tothom, perquè sense igualtat no hi ha llibertat i sense llibertat no hi ha democràcia, d’aquesta manera des d’Avancem-Girona, treballarem per eixamplar l’espai polític cap a un govern més socialdemòcrata, més progressista i més catalanista.

Pensem que calen noves formes de fer política i és per això que apostem per la regeneració democràtica, la participació, el debat, el diàleg i l’entesa amb altres forces polítiques, així com fer arribar el nostre projecte a tota la ciutat perquè sigui més igualitària, més justa i més cohesionada.

Tenim una obsessió: fer de Girona una ciutat moderna i transformadora, sense deixar cap gironí ni cap gironina enrere, i és per això que lluitem.

This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

Comments are closed.